Een animatie video van Fiks Film

Fixed price

Bij Fiks Film werken wij met vaste prijzen. Op die manier kom jij nooit bedrogen uit of onverwachts voor een blok te staan. 

 

Opdrachtgevers kunnen soms nare ervaringen hebben met torenhoge facturen na afloop van een proces. De prijs die bij je op onze offertes ziet, zul je in 99 van de 100 gevallen ook op je factuur vinden. Geen zorgen!

Sociale psychologie

Wij hebben niet alleen kennis van design, maar ook van jouw doelgroep. Door de combinatie van sociale psychologie en animatie kunnen wij jouw doelgroep nóg beter beïnvloeden.

Klantvriendelijk

 Wij staan dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. Wij zijn bereikbaar via de mail, telefoon, WhatsApp en Skype. Onze manier van communiceren is duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan graag amicaal met onze opdrachtgevers om.

Flexibel

In het creatieve vakgebied is flexibiliteit één van de belangrijkste eigenschappen, voor ons en voor jou als opdrachtgever. Door ons flexibel op te stellen gedurende het hele proces, werken we naar een eindpunt toe waar we beide trots op zijn.

Groot en klein tegelijk

Fiks Film bestaat uit twee partners met daar omheen een enorme kring van getalenteerde freelancers. Daardoor hebben wij de positieve eigenschappen van een klein bedrijf met de capaciteit van een groot bedrijf.

Veel diverse opdrachtgevers

Wij hebben met zowel grote als kleine opdrachtgevers samen gewerkt. Hierdoor kunnen wij ons goed aanpassen aan verschillende situaties, manieren van werken en processen die binnen jouw organisatie aanwezig zijn.