Een uitleganimatie laten maken?

Waarom animatie video's?

Ben jij de trotse eigenaar van een nieuw product? Heb jij een nieuw intern of extern beleid doorgevoerd? Wil jij graag de visie en missie van jouw bedrijf aan de man brengen? 

 

Als moderne organisatie weet jij dat mensen een korte spanningsboog hebben. Ook weet jij dat lappen tekst uit de mode zijn, maar hoe breng je dan jouw boodschap wél over?

Mensen kijken liever naar een video dan dat zij lange lappen tekst moeten lezen.
59% van jouw doelgroep geeft de voorkeur aan video boven tekst.

Jouw boodschap in een uitleganimatie

Met een uitleganimatie weten wij samen met jou de juiste snaar te raken. Een video van één minuut is het doel. Echter, lenen sommige boodschappen zich ook voor langere óf kortere video’s. Waar is dit van afhankelijk?

 

Het hangt af van de relatie die jouw doelgroep heeft met jouw organisatie en met de boodschap die je ze wilt overbrengen. Als mensen actief opzoek zijn naar de informatie die in jouw video naar voren komt, is hun spanningsboog relatief groot. Daarentegen, als jij jouw boodschap naar mensen toebrengt, zal de spanningsboog van jouw doelgroep lager zijn. Wij ondersteunen jou in dergelijke vraagstukken en voorzien onze opdrachtgevers graag vrijblijvend van advies.


Voor iedereen een animatie

Een uitleganimatie, productanimatie of bedrijfsanimatie is tegenwoordig dé manier om mensen te prikkelen. Door de snelle beeldwisseling, een vleugje humor en onderhoudende informatie kun jij jouw doelgroep voorzien van de juiste informatie. Door jouw doelgroep voldoende te prikkelen, kun je ze aanzetten tot het gewenste gedrag, bijvoorbeeld; een gezondere leefstijl, het kopen van jouw product, het afnemen van jouw diensten, enzovoort. 

 

Ben je nieuwsgierig naar wat een animatiefilm voor jou kan doen? Geef ons een belletje of kom op de koffie.