Onze animaties

Een greep uit onze animatie video's

Wij maken animatie video's in verschillende stijlen. Hoe bepalen wij deze stijl? Samen met jou, de opdrachtgever, gaan wij om de tafel om te kijken wat er binnen jouw organisatie of bedrijf past. In principe is alles mogelijk. Wel adviseren wij natuurlijk in de effectiviteit van de beoogde designs.

 

Wil jij graag een stijl waarvan je denkt dat het totaal buiten onze comfortzone ligt? Think again! Wij kunnen alles!

animatie is een sterke manier van je boodschap overbrengen
animatie is krachtig

Uitgelichte video's

Provincie Groningen

    Extern / Overtuigen

Voor de Provincie Groningen maakten wij een animatie serie. De serie toont besluitvormers wat er aan de hand is in krimpregio's, zoals Groningen. Daarnaast moeten de video's aanzetten tot discussie binnen de tweede kamer en bij besluitvormers daarbuiten.


Advocaten van Nu

    Extern / Wervend

Voor Advocaten van Nu hebben wij een animatie video geproduceerd die hun kantoor op de kaart zet als jong, innovatief en vooruitstrevend advocaten kantoor. Door hun onderscheidende eigenschappen te benadrukken in beeld en tekst, krijgt de doelgroep een goed beeld van hun authenticiteit. 


Festival animatie - Drift om te dansen

    Extern / Promoten

Voor het festival 'Drift om te dansen' produceerden wij deze festival animatie video. Het is een promo video voor een van hun nieuwe stages. Marcos Valle, een Braziliaanse salsaheld, rijdt in de video met zijn auto vanuit Rio zo het 'Drift om te dansen' festivalterrein op.


Gemeente Nijmegen

    Extern / Informatief

Voor Gemeente Nijmegen hebben wij voor 'Financieel Expert in de Wijk' een uitleg animatie geproduceerd die hulpverleners/doorverwijzers inzicht geeft in de manier waarop zij financiële hulp kunnen bieden aan inwoners van Nijmegen.


Rijkswaterstaat

    Extern / Werving

Voor Rijkswaterstaat hebben wij een video geproduceerd om het autodelen onder mensen te stimuleren. In samenwerking met Finn Smeets hebben wij het script volgestopt met psychologische snufjes. Deze zijn gericht op het versterken van de 'autodeel motieven'.


Hiway

    Extern / Marketing

Voor Hiway maakten wij deze productanimatie. De video is een typisch voorbeeld van hoe je met simpele iconen en illustraties een zeer representatieve en professionele animatie video kan produceren. Hiway is een blockchain georiënteerd bedrijf. 


Zoever

    Extern / Werven

Zoever heeft door ons een animatie video laten maken die inzicht geeft in de Zoever App. Het door Zoever geïntroduceerde unieke e-bike poolsysteem moet eerst de regio Nijmegen, Arnhem en omstreken veroveren. Daarna gaan ze landelijk met hun prachtige concept. Fitte werknemers die duurzaam onderweg zijn. Wie wilt dat nou niet? 


Janssen Riotech

    Extern / Marketing

Met Janssen Riotech doken we de studio om deze infomercial te maken. Het design van de video is gebaseerd op de huisstijl van de opdrachtgever, zodat hij naadloos aansluit bij hun communicatiestroom. Daarnaast hebben we in de animatie de 3 USP's van Janssen Riotech verwerkt, zodat de doelgroep weet waarom je Janssen Riotech als partner wilt.


Happiness Lab

    Extern / Marketing

Voor Happiness Lab gingen we de productie studio in om een explainer te maken over hun monitor. De monitor meet het geluk van het personeel in je organisatie. Deze monitor is onmisbaar voor een vitaal bedrijf. Met deze animatie zetten we het product (de monitor) uiteen en overtuigen we de doelgroep van het nut van de monitor.


Appec

    Extern / Marketing

Voor Appec produceerden wij deze korte animatie video. De video wordt ingezet als online pitch voor potentiële klanten. Op die manier zetten ze hun offline acquisitie om in online acquisitie. Dat scheelt Appec kosten en tijd. Daarnaast vergroot het hun bereik aanzienlijk.


ROC

    Extern / Informatie

De animatie die ROC door ons heeft laten maken, gaat in op hun opleiding Pedagogiek. Waarom zijn hun studenten de beste? Hoe worden zij voorbereid en klaar gestoomd voor het 'echte' leven? De video neemt je in sneltreinvaart mee door de opleiding.


Gemeente Ede

    Extern / Communicatie

Voor Gemeente Ede hebben wij een 3D animatie video geproduceerd. De video wordt ingezet om zijn inwoners en alle betrokken partijen in te lichten over de veranderde en verbeterde fietsroute tussen station Ede-Wageningen en Ede. 

De video is geproduceerd voor Instagram. Vandaar de vierkante werkvorm.


GGD Gelderland-Zuid

    Extern / Informatief

De GGD Gelderland-Zuid vroeg ons een miniserie te maken met betrekking tot anticonceptie. In de serie leggen we op een toegankelijke manier uit wat de pils is en hoe je hem gebruikt. De doelgroep van de serie is lager opgeleiden jonge vrouwen.


Fitting

    Extern / Sales

Fitting helpt werkgevers bij het onderhouden en behouden van gezond en bevlogen personeel. Het kan een organisatie veel geld kosten wanneer personeel veel ziek of minder gemotiveerd (lees: minder productief) is. Bij fitting hebben ze een cursus, genaamd 'flexibel werkgeven' in het leven geroepen om werkgevers te helpen bij het overkomen van veel voorkomende hordes.


GGZ Centraal

    Extern / Informatief

Voor GGZ Centraal hebben wij een uitleganimatie gemaakt over de wet BOPZ (Wet bijzondere opnemingen psychiatrische ziekenhuizen). De wet moet duidelijk zijn voor medewerkers, cliënten en alle omstanders van een gedwongen opname. Door middel van de animatie maken we de complexe materie meer toegankelijk voor deze doelgroepen.


DriveXDeal

    Extern / Marketing

Voor DriveXDeal is deze marketing gerichte animatie ontwikkeld. Het uitgangspunt was dat de doelgroep binnen 1 minuut duidelijk was waarom zij DriveXDeal nodig hebben.


SamenWel!

    Extern / Werving

Deze zorganimatie hebben we geproduceerd voor SamenWel!. Ze zetten zich in voor een positieve gezondheid. Hun doelgroep is 'laaggeletterde mensen'. Wij speelden hier bij de videoproductie op in door rekening te houden met het taalniveau (B1 niveau) en de beeldende ondersteuning (laag tempo).


Libelle TV - Sanoma

    Extern / Entertainment

Voor LibelleTV produceerden wij de serie van 6 animatie video's, genaamd Minuutje Medisch. Het doel was om mensen op een aantrekkelijke manier medische tips aan te reiken. Het script en scenario zijn geschreven door Sanoma. Wij zorgden voor het design, animatie en een vleugje humor.


Start.me

    Extern / Marketing

Voor Start.me hebben wij een productanimatie gemaakt. Met deze animatiefilm creëren we bewustwording en leggen we tevens kort uit hoe Start.me precies te gebruiken is.


Gemeente Nijmegen

    Extern / Uitnodiging

De Gemeente Nijmegen heeft 'Het Ondernemerspunt' opgezet om de lokale ondernemer te helpen waar nodig. In de animatie spreken we de Nijmeegse ondernemer op een amicale toon aan. Daarnaast tonen we een open en behulpzame houding, waardoor ondernemers eerder om hulp durven te vragen.


dance4life

    Extern / Awareness

Wij zijn de officiële partner van de dance4life scholenactie. Deze animatiefilm is ingestoken met als doel een grote impact maken op de jongere doelgroep van dance4life. Het hoofddoel van dance4life is het creëren van awareness voor seksuele misstanden in ontwikkelingslanden. 


Sustainalize

    Extern / Bedrijfsanimatie

Een animatie voor Sustainalize. Door een nauwe samenwerking met een van de medewerkers van Sustainalize hebben wij de visie van Sustainalize goed kunnen vertalen.


MijnKennis

    Extern / Marketing

Voor deze bedrijfsanimatie vroeg het MijnKennis ons of wij hun vernieuwende concept wilden vertalen naar een animatie video. De USP's van een bedrijf zijn mooi, maar belangrijker dan dat zijn de UBR's (Unique Buying Reason) van een klant.