Bedrijfsanimatie

Wij maken jouw verhaal smeuïg

Als bedrijf of organisatie ben je trots op wat je doet. Jij hebt een eigen stijl van communiceren en wilt dat iedereen ziet hoe bijzonder en noodzakelijk jouw bestaan is. Je wilt mensen raken, beïnvloeden, laten beseffen of aanzetten tot consumeren. Tot je spijt merk je dat je teksten te weinig converteren en dus niet meer de gewenste doelen bereiken. Wat doe je dan? Je zoekt naar een nieuwe strategie om jouw doelgroep te raken.

Sluit je aan bij onze kruistocht. Een op maat gemaakte animatie kan jouw communicatie of marketing gemakkelijk versterken. Wij sluiten aan bij jouw identiteit! Wie ben je? Wat zijn je doelen? En waar sta je voor?

  • Daadwerkelijk resultaat gericht
  • Creatief, uniek en innovatief
  • De perfecte envelop voor jouw boodschap

Een greep uit onze 'animatie bibliotheek'

Janssen Riotech

    Extern / Marketing

Met Janssen Riotech doken we de studio om deze infomercial te maken. Het design van de video is gebaseerd op de huisstijl van de opdrachtgever, zodat hij naadloos aansluit bij hun communicatiestroom. Daarnaast hebben we in de animatie de 3 USP's van Janssen Riotech verwerkt, zodat de doelgroep weet waarom je Janssen Riotech als partner wilt.


Hiway

    Extern / Marketing

Voor Hiway maakten wij deze productanimatie. De video is een typisch voorbeeld van hoe je met simpele iconen en illustraties een zeer representatieve en professionele animatie video kan produceren. Hiway is een blockchain georiënteerd bedrijf. 


Happiness Lab

    Extern / Marketing

Voor Happiness Lab gingen we de productie studio in om een explainer te maken over hun monitor. De monitor meet het geluk van het personeel in je organisatie. Deze monitor is onmisbaar voor een vitaal bedrijf. Met deze animatie zetten we het product (de monitor) uiteen en overtuigen we de doelgroep van het nut van de monitor.


Appec

    Extern / Sales

Voor Appec produceerden wij deze korte animatie video. De video wordt ingezet als online pitch voor potentiële klanten. Op die manier zetten ze hun offline acquisitie om in online acquisitie. Dat scheelt Appec kosten en tijd. Daarnaast vergroot het hun bereik aanzienlijk.


Fitting

    Extern / Sales

Fitting helpt werkgevers bij het onderhouden en behouden van gezond en bevlogen personeel. Het kan een organisatie veel geld kosten wanneer personeel veel ziek of minder gemotiveerd (lees: minder productief) is. Bij fitting hebben ze een cursus, genaamd 'flexibel werkgeven' in het leven geroepen om werkgevers te helpen bij het overkomen van veel voorkomende hordes.


Fiks Film

    Extern / Sales

Experimenteren kan soms tot leuke resultaten leiden. In dit experiment hebben wij verschillende stijlen van animeren en illustreren samengevoegd in een promotie video voor onszelf; Fiks Film.


MijnKennis

    Extern / Marketing

Voor deze bedrijfsanimatie vroeg het MijnKennis ons of wij hun vernieuwende concept wilden vertalen naar een animatie video. De USP's van een bedrijf zijn mooi, maar belangrijker dan dat zijn de UBR's (Unique Buying Reason) van een klant. De vraag is niet meer 'waarom jouw dienst uniek is?', maar 'waarom een klant specifiek jouw dienst zou moeten afnemen?'. We kijken hierbij dus door de ogen van de klant in plaats van door de ogen van de verkoper.


Sustainalize

    Extern / Marketing

Dit is de bedrijfsanimatie die wij hebben gemaakt voor Sustainalize, een adviesbureau gespecialiseerd in MVO en duurzaamheid uit Utrecht. Het product legt op een korte en heldere manier uit wat het bedrijf voor zijn klanten kan en wil betekenen.  


Gemeente Nijmegen

    Extern / Marketing

De Gemeente Nijmegen heeft 'Het Ondernemerspunt' opgezet om de lokale ondernemer te helpen waar nodig. Met flyers en geschreven woord bereikten ze de doelgroep niet voldoende. Daarom heeft de gemeente ervoor gekozen een animatie video te laten produceren. In de video gaan we naast de ondernemer staan. We tonen begrip voor zijn situatie en geven voorbeelden van oplossingen.