SmartphoneReiniger

In het kort

SmartphoneReiniger is een innovatief bedrijf met een zeer innovatief product. Met een SmartphoneReiniger kun je als bedrijf offline adverteren bij de klant in zijn zak, namelijk op zijn smartphone. Heel veel valt er niet te zeggen over dit unieke en simplistische product. De animatie spreekt boekdelen.


Het streven van de opdrachtgever

SmartphoneReiniger is een commercieel bedrijf met winstoogmerk. Het streven van de opdrachtgever is dan ook zijn product onder de aandacht brengen bij potentiële klanten. Hoe doe je dit beter dan met een animatie video gemaakt door Fiks Film.

 


Het doel van de animatie

 

Kort, krachtig en helder uitleggen wat het product voor de klant kan betekenen was het doel. Hoe korter, hoe beter was het motto van het project.


Hoe hebben we dit doel bereikt?

Samen met Marc (eigenaar) zijn wij meerdere malen om de tafel geweest om uit te zoeken wat nou echt de unieke waarde van de reinigers was. We hebben het hele product van onder tot boven onderzocht. 

 


Na veel overleg en tientallen scriptopzetjes zijn wij uitgekomen op een krachtige en sterke boodschap: 'Met SmartphoneReiniger ligt jouw merk iedere dag in de hand van de klant!'. 

 

Wij zijn er erg trots op om te zien dat bijna alle losse onderdelen van de video en van het script terugkomen in de dagelijkse marketing en communicatie van SmartphoneReiniger.